۰.۰۸- ۱ : قابل تامل
> 1 : برازش ضعیف
NNFI[115]
(or TLI[116])
شاخص نرم نشدگی برازندگی
در این شاخص برای افزودن پارامترها در مدل، جریمه ای در نظر گرفته می شود
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
>0.9
CFI[117]
شاخص برازندگی تطبیقی
درجه برازش بین فرضیه ها و مدل صفر را نشان می دهد
>0.9
AGFI[118]
شاخص تعدیل شده برازندگی
این شاخص نشان می دهد مدل تا چه حد نسبت به عدم وجود آن، برازندگی بهتری دارد.
>0.80
چون مدل کامل معادله ساختاری شامل دو متغیر مشاهده شده و پنهان است، پارامترهای مدل باید از طریق پیوند بین واریانس ها و کوواریانس های بین متغیرهای مشاهده شده آنگونه که از سوی پژوهشگر مشخص شده است برآورد شود. بنابراین، معادلات (و ماتریس ها) برای محاسبه برآوردهای ماتریس کوواریانس پیش بینی شده جامعه بر اساس مدل مفروض، و چندین اندازه برای برازندگی مدل برآوردشده با داده های نمونه بکار می رود (هومن،۱۳۹۰). از شاخص های برازندگی[۱۱۹] برای تعیین برازندگی و اعتبار مدل های طراحی شده استفاده می شود. لازم به تذکر است درباره این شاخصها توافق همگانی وجود ندارد و شاخص های متعددی برای سنجش برازندگی مدل استفاده می شود. معمو لا˝ برای تائید مدل، استفاده از سه تا ۵ شاخص کافی است. در جدول ۳-۴ به شاخص هایی که در تحقیق استفاده خواهند شد اشاره شده است.
فصل چهارم
جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده های تحقیق
۴-۱- مقدمه
تجزیه و تحلیل به عنوان فرایند یا روش علمی، یکی از پایههای اساسی هر روش تحقیق است. علم آمار به جمع آوری، خلاصه کردن، تجزیه و تحلیل، نتیجه گیری و نهایتا˝ پیش بینی در مورد اطلاعات بدست آمده از تحقیق میپردازد. این داده ها معمولا˝ نمونهای از یک جامعه است که علاقه مندیم تحلیل های صورت گرفته در نمونه را به جامعه تعمیم دهیم. اما نتایج هر نمونه به طرز معتبر قابل تعمیم به جامعه نیست و تعمیم نتایج به جامعه دارای شرایط و تکنیکهایی است که در آمار استنتاجی آموخته میشود.
دراین تحقیق از دو نوع آمار توصیفی و استنباطی جهت تحلیل دادهها بهره گرفته شده است. درآمارتوصیفی، ابتدا کلیه متغیرهای مدل و متغیرهای جمعیت شناختی بصورت توزیع فراوانی ونمودارنمایش داده شده است. شاخص های پراکندگی و مرکزی مورد نیاز هم ذکر گردیده و نوع توزیع متغیرهای جمعیت شناختی براساس نمودارتوزیع فراوانی کاملا˝مشخص میباشد. همچنین در بخش مربوط به آمار استنباطی، به بررسی فرضیات تحقیق بر اساس روش مدل یابی معادلات ساختاری پرداخته شد.
۴-۲- آمار توصیفی
در این تحقیق تعداد ۳۸۴ نفر از مراجعه کنندگان به گمرکات استان گیلان در دوره زمانی آذر و دی ماه سال ۱۳۹۳ انتخاب و پرسشنامه ها میان آنها توزیع شدند. در این بخش و در ابتدا به تحلیل نتایج بدست آمده از سوالات مربوط به وضعیت جمعیت شناختی مراجعه کنندگان پرداخته و در ادامه نتایج پاسخ آنها به سوالات و متغیرهای تحقیق بیان خواهند شد.
۴-۲-۱- تحلیل خصوصیات جمعیت شناختی مراجعه کنندگان
الف) جنسیت
نتایج جدول ۴-۱ و نمودار ۴-۱ حاکی از آن است که از ۳۸۴ نفر مراجعه کننده، ۸۲ % معادل ۳۱۵ نفر را مردان و ۱۸% معادل ۶۹ نفر را زنان تشکیل می دهند.
جدول ۴-۱: جنسیت مراجعه کنندگان
درصد تجمعی
درصد
فراوانی
متغیر
۸۲.۰
۸۲.۰
۳۱۵
مرد
۱۰۰
۱۸.۰