ضعف ضوابط و ملاحظات بصری در قوانین شهرسازی و معماری (شاخص چهارم)
نتایج آزمون میانگین اهمیت برای «ضعف ضوابط و ملاحظات بصری در قوانین شهرسازی و معماری» در جدول ۴-۱۱ نشان داده شده است. بر اساس نتایج، از آنجا که عدد معناداری برای این شاخص کمتر از ۱ درصد (عدد معناداری = ۰۰۰/۰) است، فرضیه H0 در سطح اطمینان ۹/۹۹% رد می شود. رد فرضیه H0 به این معنی است که اهمیت شاخص «ضعف ضوابط و ملاحظات بصری در قوانین شهرسازی و معماری» در حد متوسط نیست. با توجه به اینکه مقدار t محاسبه شده برای این شاخص بزرگتر از ۹۶/۱ است، بنابراین میانگین اهمیت این شاخص بالاتر از ۳ است و این بدان معنی است که میزان اثرگذاری «ضعف ضوابط و ملاحظات بصری در قوانین شهرسازی و معماری» بر عدم تحقق مدیریت بصری شهر تهران در حد زیادی است. (تأیید شاخص چهارم).
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
جدول ۴-۱۱: نتایج آزمون One-Sample Test جهت بررسی وضعیت شاخص ضعف ضوابط و ملاحظات بصری در قوانین شهرسازی و معماری (شاخص چهارم)
شاخص
اختلاف میانگین
عدد معناداری
آماره t
وضعیت فرضیه
ضعف ضوابط و ملاحظات بصری در قوانین شهرسازی و معماری
۷۴۰۷/۰
۰۰۰/۰
۳۹۷/۶
ضعف ضوابط و ملاحظات بصری در قوانین شهرسازی و معماری بر عدم تحقق مدیریت بصری شهر تهران مؤثر است.
ضعف در ملاحظات الزام آور بصری در پذیرش الگوها و نقشه های معماری توسط شهرداری (شاخص پنجم)
نتایج آزمون میانگین اهمیت برای «ضعف در ملاحظات الزام آور بصری در پذیرش الگوها و نقشه ها ی معماری توسط شهرداری» در جدول ۴-۱۲ نشان داده شده است. بر اساس نتایج، از آنجا که عدد معناداری برای این شاخص کمتر از ۱ درصد (عدد معناداری = ۰۰۰/۰) است، فرضیه H0 در سطح اطمینان ۹/۹۹% رد می شود. رد فرضیه H0 به این معنی است که اهمیت شاخص «ضعف در ملاحظات الزام آور بصری در پذیرش الگوها و نقشه ها ی معماری توسط شهرداری» در حد متوسط نیست. با توجه به اینکه مقدار t محاسبه شده برای این شاخص بزرگتر از ۹۶/۱ است، بنابراین میانگین اهمیت این تشاخص بالاتر از ۳ است و این بدان معنی است که میزان اثرگذاری «ضعف در ملاحظات الزام آور بصری در پذیرش الگوها و نقشه ها ی معماری توسط شهرداری» بر عدم تحقق مدیریت بصری شهر تهران در حد زیادی است. (تأیید شاخص پنجم).
جدول ۴-۱۲: نتایج آزمون One-Sample Test جهت بررسی وضعیت شاخص ضعف در ملاحظات الزام آور بصری در پذیرش الگوها و نقشه ها ی معماری توسط شهرداری (شاخص پنجم)
شاخص
اختلاف میانگین
عدد معناداری
آماره t
وضعیت فرضیه
ضعف در ملاحظات الزام آور بصری در پذیرش الگوها و نقشه ها ی معماری توسط شهرداری
۷۱۶۹/۰
۰۰۰/۰
۸۹۶/۵